sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kuulumisia viikolta.

Päivä 42

Vielä jaksan laskea noita laihdutuspäiviä, homman jatkuessa tulen kyllä jossain vaiheessa siihenkin väsymään.

Tämä ei nyt ole mikään laihdutuspostaus, huomenna saan toivottavasti aikaan viikkopunnituspostauksen. Kaikenlaista kivaa vaan on mahtunut elämään viime päivityksen jälkeen, pitää niistä toki kirjoittaa :)

Arki on pyörinyt lähinnä kotona oleskellessa pikkumiehen kanssa. Saatiin kuitenkin pidennetty viikonloppu kun miehellä oli perjantaina itsenäisen opiskelun päivä, esikoinenkin vietti perjantaina päikkyvapaata. Perjantaina käytiin mammalassa ja esikoinen pääsi touhuilemaan serkkujenkin kanssa pitkästä aikaa oikein kunnolla. Tarkoitus oli käydä myös toisessa mammalassa samalla reissulla, mutta siellä pappa oli niin kovassa yskässä että meidän katraalle asetettiin porttikielto sillä kertaa. Uutta yritystä sitten ensi viikonvaihteessa.

Torstaina poikettiin Ikeassa, mitään erikoista ei lähdetty hakemaan, mutta kotiin palattiin suurten sisustussuunnitelmien kera. Voi olla, että lähiaikoina kotona tapahtuu jotain muutosta. Siitä sitten ihan postauksensa kun sen aika koittaa, jos koittaa. Tällä kertaa kotiin oli tuomisina joulupaperia ja uusi matto kylppäriin. Tykkään noista papereista, ne ovat paksumpia ja parempilaatuisia kuin nuo kaupan normilahjapaperit. Näillä on hyvä paketoida myös niitä pehmeitä paketteja, eivät mene ihan helpolla rikki. 


Viikolla treffasin myös opiskeluaikaista ystävää jota en hänen elokuisten häiden jälkeen ole nähnytkään. Oli mukavaa päivittää kuulumisia pitkästä aikaa. Päätin häntä odotellessani, että nyt on niin spesiaalitilanne että voin tilanteen mukaan hieman höllätä laihdutusprojektissani. Päädyimme lopulta syömään Amarilloon :) Söin chicken pocketin, eli oli annoksessani kuitenkin jotain terveellistä. Vuohenjuusto, ranskikset ja valkosipulimajoneesi sitten eivät niin terveellisiä vaihtoehtoja olleetkaan. Hyvää ystävää näkee kuitenkin harvoin, enkä nyt kuitenkaan mielestäni valinnut sitä epäterveellisintä vaihtoehtoa menusta! Selityksen makua??


Perjantaina satoi reilusti lunta, kotimatka mammalasta sujui onneksi kuitenkin ilman kommelluksia matkan varrella. Maisemat oli mahtavat, jopa pimeällä! Kaupunkikin näytti kauniin puolensa tuoreen lumivaipan jälkeen. Lauantaina aamupäivällä suuntasimme pienelle talviretkelle Ruissaloon, esikoinen tahtoi heti pulkkailemaan kun kerrankin on lunta. Poikanen saikin laskea mäkeä ihan täysin rinnoin. Emokin laski mäen kerran alas, oli kyllä sen verran hurjaa kyytiä että toiste en uskaltanut mennä! Oli se silti hauskaa, ihan superhauskaa :) En muistakaan kuinka monta vuotta viimeisestä mäenlaskusta on jo kulunut. Useampia. Emo päätyi kuitenkin vetämään pulkkaa mäkeä ylös ja välillä työntämään vaunuja joissa pikkumies ei jaksanut koko aikaa niin tyytyväinen olla. Tuli siis sitä kaivattua liikuntaakin!
Iltapäivällä emo pääsi vapaalle! Jo perinteeksi muodostunut korttipaja kokoontui ystävän kotona, ilta menikin askarrellessa ja tarinoidessa ystävien kanssa. Kaivattua vapaa-aikaa ja rakkaita ystäviä vuosien varrelta, näitä hetkiä ei ole liikaa. Kotona vastassa olikin sitten hävityksen kauhistus kun mieskolmikko oli leiponut pipareita. Pienin mies oli kuitenkin vain dippaillut tuttia jauhoissa ja ollut enemmän hengessä mukana, isommat sitten sen kaaoksen luoneet. Emo ei kuitenkaan jaksanut edes hikeentyä, fiilikset oli niin korkealla mukavan päivän jälkeen että otin vain rätin käteen ja lähdin siivoilemaan sotkuja.

Tänään on vietetty kotoilupäivää, pientä puuhastelua kuitenkin löytyy täälläkin lähes koko ajan. Kahden pienen lapsen perheessä pyykki- ja tiskivuori ei hupene koskaan. Huomenna (toivottavasti) lisää päivitystä liittyen projekteihin laihdutus ja kodin valaistus :)

2 kommenttia:

  1. Mäenlasku on lystiä! Hauska että siitä hetkittäin saa ihan palkkaakin. ;) Joulukorttipaja jatkui vielä kotona nappeja liimaillessa ja googlen kuvahaun kautta copy-pastella tulostin jotain kivoja "leimasinkuvia". Semmosia sinetin muotosia, joissa oli hyvän joulun tekstejä. Olihan siinä nyt vähän näpertämistä, mut kuitenkin semmosta kärsivällisyydelle sopivaa. :)

    VastaaPoista
  2. Lasten kanssa mäkeä laskiessa saa olla ihan luvalla lapsellinen, saa taas kivasti elinvuosia lisää kun nauraa ja kikattelee itsekin :) Omat korttiaskartelut on ihan jäässä taas, askartelukassi nököttää eteisessä siinä paikassa mihin se lauantaina jäi... Kiva kun kävit kommentoimassa 😊

    VastaaPoista