maanantai 3. marraskuuta 2014

Neljännen viikon fiiliksiä.

Päivä 22

Kolmas viikkopunnitus
Viikon painonpudotus -0,7 kg
Paino -4,8 kg lähtöpainosta
BMI 26,6
Matkaa normaaliin BMI:iin 4,4 kg

Laihdutusurakka on edennyt neljänteen viikkoon. VLCD-kuuria on nyt kestänyt 12 päivää ja se saa nyt päättyä tähän. Keitot ja pirtelöt ovat olleet hyviä ja täyttäviä, nyt vain tuntuu että tavallista ruokaakin jo kaipaa. Tänään oli viikkopunnituksen aika. En mitään lukuja ollut mielessäni pyöritellyt, uskoin ja toivoin että alaspäin sen ollut tultava tällä ruokavaliolla. No, viikossa 700 grammaa. Hiukan olen pettynyt, mutta suunta on kuitenkin oikea. Työtä on vielä edessä useamman kilon verran. 

Viimeinen kanakeitto...
...ja mansikkapirtelö...

Huomenna jatkan urakkaa osanutrauksella, eli 1200 kcal/päivä ja päivittäin kolme Nutrilett-ateriankorviketta. Odotan tosiaan tavallisen ruoan makuun pääsyä. Hieman on vaatinut suunnittelua, mitä tulen tulevina päivinä syömään. Ruoan pitää olla terveellistä ja täyttävää mutta kuitenkin tarpeeksi vähähiilihydraattista ja -kalorista. Nutrilett-tuotteista tulee kaloreita yksinään noin 600-650 joten lopuille kahdelle aterialle kaloreita saisi tulla yhteensä toiset samanmoiset. Suunnitelmissa ainakin on esimerkiksi, että aamulla puuroa ja raejuustoa, päivälliseksi salaattia ja lihaa/kalaa, muut ateriat Nutriletteilla. Katsotaan miten käy. 

Näillä eväillä jatketaan...
 
...ja näillä.
Oikeaa ruokaa <3

Nyt kun paino on pudonnut viimeisen viikon aikana noin maltillisesti, on varmaan aloitettava liikunta. Yök. Ei yhtään kiinnostaisi, erityisesti kun kelit on mitä on. Synkkää, harmaata ja märkää. Mutta ei varmaan auta, en usko että pelkällä ruokavaliolla enää paino tulee putoamaan. Ai että kun ei kyllä hotsittaisi... Taas tulee tekosyitä tekosyiden päälle. Yritän potkia itseni liikkeelle, kelistä huolimatta. Yritetään aloittaa ihan kevyesti, pieni, puolen tunnin pituinen lenkkikin on jo hyvä alku. Toivottavasti siinä nälkä kasvaisi syödessä, eli matkat pitenisivät kunnon kohotessa. 

Huokaus.

Mitä laihduttajan elämään muuta? Viikonloppu meni taas kotona, pienellä poikasella on ensimmäinen korvatulehdus :( Rassukka on ollut iltaisin ihan surkeana kun korvat varmaan sattuu, onneksi kipulääkkeet ja antibiootit auttaa ja poikanen on jo paljon parempi ja reippaampi. Nyt kyllä sitten silmät hieman rähmii, toivottavasti ei tule silmätulehdusta enää lisäksi...

Tulevana sunnuntaina on isänpäivä. Vielä on lahja hakusessa isännälle ja omalle isukille. Aina yhtä vaikeaa keksiä, mitä herrat nyt oikeasti tarvitsisivat. Lasten kanssa pitäisi varmaan askarrella jotain, jos saisi pikkumiehenkin osallistumaan askartelutöihin jollain tavalla. 

Olen aloittanut jouluaskartelut! Itse asiassa aloitin ne jo syyskuun lopulla kun oli oikea fiilis, nyt on kortteja askarreltu jo reilusti toistakymmentä. Kaupoista olen hamstrannut kaikenlaista askartelusälää jo entisten lisäksi, netistä olen etsinyt inspiraatiokuvia korteista. Monenlaista kivaa ja erilaista on syntynyt! Niistä kuitenkin joskus toiste enemmän. 

Huomenna ehkä lisää postausta laihdutusfiiliksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti