perjantai 14. marraskuuta 2014

Perjantain kuulumiset.

Päivä 33.

Pientä päivitystä. Laihduttaminen jatkunut entiseen tapaan, päivittäin kolme Nutrilett-tuotetta ja se 1200 kcal. Fiilikset ihan hyvät, toisinaan on hirmuinen nälkä mutta sen saa yleensä kuitattua vedellä. Hommat jatkuu, mutta huomenna on pieni kropan herättelypäivä. Tarkoitus on syödä ilman Nutriletteja ja nostaa kaloreita hiukan normaalia korkeammalle. En tiedä onko kroppa enää ketoosissa, mutta jos vietän yhden normaalin päivän ja jatkan sen jälkeen taas tätä perus-1200 kalorin settiä, voisi se ketoosi taas käynnistyä ja kroppa kuluttaa omia hiilihydraattivarastojaan. En niin kauhean hyvin ole koko ketoosi-hommaan perehtynyt mutta olen ymmärtänyt, että pitää olla normi päivä välissä että homma pysyisi kasassa. Mulla on se sitten huomenna ja huomiselle on suunniteltu jo yksi ruokalaji omasta toiveestani. Pizzaa!! Nyt tekee sitä mieli! Yritän kuitenkin muuten syödä terveellisesti ja tehdä fiksuja valintoja. Katsotaan miten käy mun "fiksujen valintojen" :D

Arki rullaa muuten ihan normaaleissa uomissa. Lopultakin ollaan koko perhe terveenä, toivottavasti pysytäänkin. Pikkumies on ihana, hyväntuulinen touhuilija, päivät ei ole tylsiä kun kaveri hääräilee lattialla ja höpöttelee ja naureskelee. Isoveikka on päivät päikyssä ja tykkää kovasti touhuta kavereiden kanssa, ei tuo kotona viihtyisi kun äippä ei ole kovin hyvä kehittämään mitään aktiviteettia. Mies on 10 viikon työharjoitteluputken jälkeen taas koulussa ja vaikuttaa tyytyväiseltä siihen, stressitasot laskeneet kun ei tarvitse koko ajan olla niin skarppina. Ja minä, mitäpä minä. Laihdutan, hääräilen kotona ja suunnittelen kaikkea mutta juuri mitään en saa aikaiseksi.

Joulu lähestyy. Olen askarrellut kortteja jo syyskuun loppupuolelta ja niitä on tällä hetkellä 19 valmiina. Vielä pitäisi kyhätä ainakin toiset samanmoiset. Ajattelin etten stressaa ennen kuin se postin punainen kuori tipahtaa luukusta, no se tuli toissapäivänä joten ei muuta kuin panikoimaan! Ystävien joulukorttipaja on (ilmeisesti) viikon kuluttua joten pitää sinnekin jotain jättää ja kaippa tässä kuukauden aikana jotain vielä,ehtii. Kun osaiai lopettaa kaiken ylimääräisen, epätärkeän säätämisen, kuten nettisurffailun, niin kyllä ehtii hyvin!

Meinasin että tällä setillä sais kortit tehtyä.

Mutta sitten hankinkin tällaisia.

Ja tällaisia.

Unohtamatta näitä...

...ja tätä...

...tai tätä...

Hupsista.

Viime viikonloppuna ostin lisäksi pienemmät kirjainleimasimet ja puunappeja. Ihan vaan koska niitäkin varmasti ehkä tarvitsen. Huoh, olen kunnon askartelukamahoardaaja :D

Tänään hain postista paketin josta löytyi tällainen...
<3 !!

Olen jo kauan kuolannut tuon Desigualin laukun perään ja nyt lopulta sen hankin Booztista kun siellä oli hyvät tarjoukset. Olkoon tämä etukäteisjoululahja sekä palkkio itselle siitä hyvästä työstä, että painoa on lähtenyt 5 kiloa. Mitäpä keksin sitten, kun 10 kiloa menee rikki? Luulenpa, että siinä vaiheessa haen vaatekaappiin jotain uutta sisältöä :)

Ostettiin miehen kanssa myös yksi yhteinen etukäteisjoululahja...
(kuva: pauligshop.fi)

Cupsolo-keitin :) Semiheräteostos, siitä on joskus aiemminkin ollut puhetta mutta nyt oli hyvät tarjoukset Prismassa asiakasomistajille :D Tästä tuskin tulee jokapäiväistä kahvikonetta kun kapselit maksaa (mielestäni) maltaita, mutta saa aina välillä jotain herkkuja keitettyä. Kahvit on jo keitetty ja kyllä Juhla Mokka maistui ihan itseltään :) Huomenna aamulla testaan minttukaakaota (= fiksu valinta??)...

Perjantaihin on mahtunut myös poikien piparileivontaa ja tiskien tiskausta käsin, koska tokihan tiskikoneen vesihana hajoaa perjantai-iltapäivänä kun huoltomiehet on jo viikonloppua viettämässä. Kivaa, tiskikone oli ihan piukassa tavaraa, vanhana talouskoulun käyneenä pikkuemäntänä ei auttanut muu kuin kääriä hihat ja tarttua tiskiharjaan. Melkoinen duuni! 

Huomenna ei tarvitse tiskata kotona, pizzat valmistuu anoppilassa, kannan sitten siellä oman korteni kekoon. Mutta hei, tiskaushan on ihan hyvää arkiliikuntaa, jos ei itseään muuten saa liikautettua niin tulepahan kuntoiltua altaan äärellä!

Oolrait, puheripuli päättyy tähän (too much caffeine?), muksaa viikonvaihdetta, ja sais sitä sitten kommentoidakin! ;)

2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan kans oltu tyytyväisiä kapselikeittimeen, kalliitahan ne on kapselit, mutta tulee niitä kahveja sen verran harvoin juotua, että sallittakoon se meille :) Ja olishan se kallista lähteä kahvilaankin erikoiskahveja juomaan ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on tullut viime aikoina ihan liikaa tuota kapselikeitintä käytettyä, asiaan ehkä vaikuttaa se, että meillä on innokas pikkubarista joka tahtoo keitellä kahvia. Kiva, kun aamulla yksi innokas kyselee, haluaisiko joku kahvia :D Kyllä kiitos! ;)

    VastaaPoista