keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kuilun reunalla.

Päivä 3.

Voin heti sanoa että on ollut melko tuskainen päivä. Aamu alkoi jälleen kankeasti. Olin suunnitellut että tänään voisi mennä taas vaunulenkille pikkuisen kanssa. Herätessäni olo oli kuitenkin jälleen todella vetämätön. Viime yön nukuin hyvin ja aika pitkäänkin. Lieneekö tämä oirehdintaa tästä laihdutuskuuristaa vai vaikuttaako pimeät aamut, en tiedä sanoa varmasti. Teimme sitten taas pienen lenkin täällä kotikulmilla kun veimme isoveikan päikkyyn. Tämä pieni 15 minuutin lenkki oli ihan riittävä, veto oli pois jo senkin jälkeen.

Tänään on myös ollut nälkä lähes koko ajan. Aamun vielä pärjäsin hyvin mutta päivällä alkoi vatsassa kurnia. Päivän edetessä olo on käynyt levottomaksi ja olen useaan otteeseen ajatellut kuinka haluaisinkaan syödä ihan kunnolla jotta olo helpottaisi. Hammasta purren ja vettä juoden olen onneksi säilynyt sortumiselta mielitekoihin. Tänään piti köydä kaupassa mutta se siirtyi onneksi huomisaamuun, olisi ollut todella tukala ostosreissu. Tänään olen sen sijaan suunnitellut mitä muuta voisin ruokavaliooni ottaa. Pelkkä leipä ei enää riitä muihin kuin Nutrilett-aterioihin, sillä ei saa kunnolla vatsaa täyttymään. Aionkin ostaa reilusti eri pakastevihanneksia ja keitellä niitä jotta saisin jotain vaihtelua. Kasviksia mun joka tapauksessa pitäisi olla ruokavaliossa ihan nutraamisesta huolimatta, ainakin omasta mielestäni. Yritän varioida jotain erilaista, en vain oikein ole vielä täysin varma mitä se tulee olemaan. 

Seuraavassa tämän päivän syömiseni.

Klo 8.50 aamupala
Ruissämpylä, levite, leikkele + kurkkua
Musta tee 2,5 dl
Yhteensä 203 kcal

Klo 10.40 lounas
Nutrilett Caramel -patukka
Yhteensä 216 kcal

Klo 12.55 välipala
Nutrilett Crispy chocolate -patukka
Yhteensä 227 kcal

Klo 16.10 päivällinen
Nutridrink Tasty tropical -smoothie
Yhteensä 210 kcal

Klo 19.40 iltapala
Kaurasämpylä, levite + kurkku
Yhteensä 352 kcal

Syöty yhteensä 1208 kcal

Vettä juotu yhteensä 2100 ml

Tänään en maistanut uusia Nutrilett-makuja mutta yritän metsästää niitä huomenna kaupasta jotta voin taas tehdä vertailua. Tänään egi ollut vaihtoehtoina kuin ällöpatukoita mutta nälän ollessa nekin maistuvat yllättävän hyviltä, en siis valita.

Loppuviikolta odotan että olo alkaisi hiljalleen helpottaa. Toivon että vaihtelu ruokien kanssa voisi auttaa, runsaasti vähäkalorisia kasviksia yhdelle aterialle toisi riittävän kylläisyyden tunteen. Vesi ei oikein ole tänään ollut riittävä, satunnainen purukumin syöntikään ei oikein ole auttanut. Uskon että muutaman päivän jos vielä kärvistelen, olen voiton puolella. Sitä kannattaa odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti