perjantai 17. lokakuuta 2014

Sissielämää.

Päivä 5.

Aamulla alkoi kolmen päivän vähäkalorinen kuuri. Kolmessa päivässä saan syödä sen minkä normaalisti menisi päivässä. Neljän päivän dieettaamisen jälkeen olo on kuitenkin sellainen, että pystyn siihen. Näin vähäisen kalorimäärän vuoksi päädyin siihen että lenkkeilyä en edes ajattele. Kotoinen arkiliikunta askareineen riittää nyt.

Klo 9.00 aamupala
Nutrilett Suklaapirtelö (pussi + 250 ml kylmää rasvatonta maitoa)
Yhteensä 201 kcal

Klo 10.10
Musta tee 2,5 dl
Teen päätin juoda jotta pää ei alkaisi särkemään. Se on pahempaa kuin nälkä.

Klo 11.30 lounas
Nutrilett Crispy chocolate -patukka
Yhteensä 227 kcal

Klo 14.00 välipala
Kasvisliemi (pussi + 200 ml kiehuvaa vettä)
Yhteensä 19 kcal

Klo 16.30 päivällinen
Tomaattipasta (pussi + 200 ml kylmää rasvatonta maitoa)
Yhteensä 276 kcal

Klo 19.00 välipala
Tomaattiliemi (pussi + 200 ml kiehuvaa vettä)
Yhteensä 16 kcal

Klo 21.30 iltapala
Suklaavanukas (pussi + 100 ml kylmää vettä)
Yhteensä 102 kcal

Syöty yhteensä 841 kcal

Vettä juotu päivän aikana 2200 ml

Tänään olen maistanut useampaa uutta tuttavuutta.
Nutrilett suklaapirtelö maistui etäisesti suklaalta, sopivan paksua ollakseen pirtelöä. Jännä sivumaku mutta ihan hyvin pystyi syömään.
Kasvisliemi maistui ennakko-odotuksia paremmalta. Hyvänmakuinen, lämminkuppimainen juoma, sopivasti maustettu.
Tomaattipasta oli ihan hyvän makuinen. Luultavasti olisi pitänyt mikrottaa sitä vielä hieman kauemmin, en pystynyt suoraan valmistusohjeen mukaan annosta tekemään. Nälkä lähti.
Tomaattiliemi maistuu laihalta tomaattikeitolta. Jos lisäisi kermaa tämä menisi täydestä. Laihana versioina maistuu kyllä minullekin. Lämmittää mukavasti.
Suklaavanukas ehkä etäisesti maistui suklaalle, oli melko teollisen makuinen. Kuitenkin tässä vaiheessa päivää ja tällä nälällä sillä ei oikeastaan ollut väliä, maistui yllättävänkin hyvältä.

Olen syönyt päivän ateriat 2,5 tunnin välein jotta rytmi olisi pysynyt tasaisena. Iltapalavanukas on oikeastaan jälkiruoka mutta päätin ottaa sen iltapalaksi jotta saan hyvän päätöksen päivän syömiselle.

Päivä on sujunut mielestäni hyvin. Kroppa kyllä huomaa että tänään on saanut ravintoa vielä edellispäiviäkin vähemmän, vatsassa kurnii jatkuvasti. Olo on myös hieman rauhattomampi. Sen olen nyt huomannut, että katson usein kelloa ja lasken paljonko on aikaa seuraavaan ateriaan. Syöminen siis määrittelee päivän kulkua jossain suhteessa. Pystyn kuitenkin tekemään asioita kotona ollessa enkä koko ajan mieti syömistä tai nälkää. Aika kuluu itse asiassa paljon paremmin kun tekee jotain mielekästä tai jopa vähemmän mielekästä, olisi kuitenkin hyvä saada ajatukset pois tästä prosessista ettei pää ala hajoamaan.

Itsensä rääkkääminen jatkuu taas huomenna. Maanantaita odotan innolla, silloin on edessä ensimmäinen punnitus. Tulen kyllä pettymään jos ei tästä ruhosta ole ainakaan 2 kiloa lähtenyt palamaan, tällä uhrautumisella sekin on vähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti