maanantai 20. lokakuuta 2014

Uusi viikko, entiset kuviot.

Päivä 8

Ensimmäinen punnitus.
Paino -1,8 kg
BMI 27,69
Matkaa normaaliin BMI:iin 7,4 kg

Odotettu päivä koitti. Aamulla oli ensimmäinen punnitus laihdutusprojektin alkamisen jälkeen. Paino on kuin onkin pudonnut! Pientä pettymystä kuitenkin oli ilmassa, koska se oli pudonnut "vain" vajaat kaksi kiloa. Odotin suurempaa saavutusta. Päivän edetessä olen kuitenkin ollut jo tyytyväisempi tulokseen. 1,8 kiloa on jo saavutus ja suunta oikeaan, yhtä hyvin se olisi voinut nousta tuon verran jos olisin entistä elämäntyyliä ja ruokailutottumuksia jatkanut. En aio siis luovuttaa. Ennen olisin voinut sen tehdäkin, lyödä hanskat tiskiin ja antaa olla. Nyt en kuitenkaan sitä tee. Laihdutusprojekti jatkuu.

Tänään on ollut jaksamisessa huonompi päivä. Aamulla olo oli hieman heikottava, hieman pyörryttäväkin. Vointi on hieman kohentunut päivän mittaan, mutta en silti ole kokenut olevani parhaassa terässä. Olen myös ollut harmittavan huonolla tuulella. Molemmat tenavat on tänään olleet kotona, isoveikka on pienessä flunssassa joten annoin hänenkin olla kotona jotta ei pöpö pahemmaksi menisi. Olemme kotona kiukutelleet molemmat, hermostun liian helposti uhmaikäisen omaan tahtoon ja tottelemattomuuteen. Odotimme molemmat iskää kotiin jo puolesta päivästä ja se raastoi molempien hermoja. Poikanen on toivottavasti paremmassa kunnossa huomenna ja pääsemme molemmat normaaliin päivärytmiin.

Olen tänään syönyt 1200 kalorin rytmillä seuraavanlaisesti:

Klo 8.30 aamupala
Nutrilett Berry boost -smoothie
Yhteensä 210 kcal

Klo 11 lounas
Nutrilett Caramel toffee -patukka
Yhteensä 216 kcal

Klo 13.30 välipala
Musta tee 2,5 dl
Digestive-keksi x 2
Yhteensä 140 kcal

Klo 16.30 päivällinen
Nutrilett Rich chocolate flavoured drink
Yhteensä 220 kcal

Klo 18.50 välipala
Nutrilett Milk chocolate & creamy caramel -patukka
Yhteensä 218 kcal

Klo 21.50 iltapala
Kauraleipä, levite, leikkele + kurkkua
Yhteensä 183 kcal

Syöty yhteensä 1187 kcal

Vettä juotu päivän aikana yhteensä 2100 ml

Uusia Nutrilett-makuja!
Nutrilett Berry boost -smoothie oli mukavan makuinen (granaattiomena & mansikka) ja melko neutraali juoma, helppo juoda.
Nutrilett Milk chocolate & creamy caramel -patukka oli tosi herkullinen patukka, mukavan pehmeä ja suklaisen makuinen.

Tänään pääsin muutaman päivän tauon jälkeen jälleen maistamaan "normaalia" ruokaa. Välipalan Digestivet olivat jumalaisen ihanan makuisia kolmen päivän sissimuonituksen jälkeen. Teki tiukkaa pysyä vain kahdessa keksissä, olisin voinut syödä niitä koko paketillisen vain siksi kun ne maistuivat niin hyvältä!

Huomenna on toivottavasti parempi päivä. Tänään on henkisesti ollut raskas päivä, ei dieetin takia mutta oman pään sisällä myllertävien asioiden takia. Niistä ehkä joskus. Hyvät yöunet toivottavasti parantaa fiiliksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti