keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Vain elämää.

Päivä 10

Takana huonosti nukuttu yö. Esikoinen kömpi yöllä kolmen aikaan 40 asteen kuumeessa nukkumaan meidän sänkyyn. Tänään on ollut kotoilupäivä. Sairas poikanen löhöillyt sohvalla ja katsonut lempparivideoitaan, ei ole paljon jaksanut autoillaan leikkiä. Emo saanut tänään touhuta kotihommia ihan kunnolla. Poikanenkin onneksi parempivointinen jo.

Laihdutuskin jatkuu entisellään. Aamulla oli herätessä nälkä, mutta herääminen venyikin tänään vähän pidempään kun sai nukkua siihen saakka kun pienempi poikanen heräsi. Nälkää en muuten ole päivän aikana huomannut, ruoka-ajat ovat ennemmin menneet ohi, aamupalan ja lounaan välillekin kertyi isompi väli kun ei huomannut ajan kulumista. Hassua, sillä ennen vatsani olisi huutanut ruokaa jo tuossa vaiheessa.

Klo 9.30 aamupala
Nutrilett Chocolate chip cookie -patukka
Yhteensä 228 kcal

Klo 13.15 lounas
Nutrilett Rich chocolate flavoured drink
Yhteensä 220 kcal

Klo 16.30 päivällinen
Nutrilett Milk chocolate & creamy caramel -patukka
Yhteensä 218 kcal

Klo 18.45 iltapala 1
Sekaleipä, levite, leikkele + kurkkua
Yhteensä 274 kcal

Klo 22.00 iltapala 2
Sekaleipä, levite, leikkele + kurkkua
Digestive-keksi x 2
Yhteensä 258 kcal

Syöty yhteensä 1198 kcal

Vettä juotu yhteensä 1900 ml

Huomenna aloitan VLCD -dieetin. Kolme päivää 604 kilokalorilla, pelkällä kasviskeitolla. Aion taas koetella rajojani. Olen positiivisella mielellä ajatuksesta enkä koe sitä niin suureksi haasteeksi nyt kun olen jo kerran aiemminkin pärjännyt reilulla 800 kalorilla kolme päivää. Huomenna aion myös poikkeuksellisesti punnita itseni jo tässä vaiheessa viikkoa jotta näen, tehoaako VLCD -dieetti niin kuin luvataan, putoaako paino nopeasti. Näin niukalla kalorimäärällä on ihme, jos tuloksia ei ala näkymään. Huomenna selviää myös vyötärön- ja lantionympärysmittani joita en ole katsonut moneen vuoteen. Hirvittää edes ajatella mitä lukuja sieltä paljastuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti