sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Onnen tunteita.

Eilisen päivitystä...

Päivä 6

Tämä päivä on mennyt All-in-one -kuurin toisen päivän aterioita nauttiessa. Tänään en kuitenkaan ole katsonut kelloa niin tarkasti koska olen viettänyt reipasta ulkoilupäivää perheen kanssa. Olimme harjulla kävelemässä, kävimme näkötornissa ja grillasimme laavun äärellä. Itse ole kaikista houkutuksista huolimatta pysytellyt oman ruokani parissa ja olen erittäin tyytyväinen kurinalaisuuteeni. Kelloa en niin tarkkaan siis katsonut, suunnilleen 2,5 tunnin rytmin yritin pitää syömisen kanssa. Aterioiden järjestys myös muuttui hieman tilanteen mukaan.

Aamupala
Mansikkapirtelö
Mustaa teetä 2,5 dl
Yhteensä 203 kcal

Lounas
Kasvisliemi
Yhteensä 19 kcal

Välipala
Nutrilett Premium dark chocolate -patukka
Yhteensä 216 kcal

Retkipaussi
Mustaa tee 1,5 dl

Päivällinen
Pasta carbonara
Yhteensä 285 kcal

Välipala
Tomaattiliemi
Yhteensä 16 kcal

Iltapala
Vaniljavanukas
Yhteensä 103 kcal

Syöty yhteensä 842 kcal

Vettä juotu yhteensä 1500 ml

Olen maistanut tänään myös uusia Nutrilett-herkkuja.
Mansikkapirtelö oli aika teollisen makuinen, esanssinen. Maistui etäisesti mansikalta, tuoreeseen mansikkapirtelöön tätä ei voinut verrata.
Pasta carbonara oli hyvä, hieman liian suolaisen oloinen omaan makuun. Heti metsäretkeltä palattua maistui taivaallisen hyvältä.
Vaniljavanukas ei maistunut aidolta vaniljalta (vaikka se ei sitä edes luvannut) mutta rakenteeltaan vanukasmainen. Hieman esanssinen mutta kuitenkin ok.

Tänään on ollut ulkopuolisia houkutuksia arkea enemmän. Grillimakkara tuoksui mahtavalta nuotion äärellä mutta en tuntenut nälkää siitä huolimatta. Illalla äitini paistoi cocktail-piirakoita jotka olivat todella herkullisen tuoksuisia. Normaalisti olisin syönyt niitä varmaan useammankin mutta nyt tyydyin vain tuoksuihin.

Vaikka tänään olen ulkoillut ja ollut houkutusten äärellä, en ole kertaakaan tuntenut nälkää. Vielä eilen tuijottelin kellosta koska voisin syödä mutta tänään en ole sitä juuri tehnyt. Tuntuu mukavalta kun voi elää ilman jatkuvaa ajatusta syömisestä. En ole varma johtuuko se vain runsaasta raikkaasta ulkoilmasta, mutta olen tuntenut oloni virkeämmäksi. Epäilen että ruokailutottumusten muutoksella voi olla jotain tekemistä sen kanssa mutta en ole täysin varma. Pitää elää vielä muutama päivä eteenpäin jotta saisin asiaan varmistuksen. Tällä hetkellä fiilikset on tosi hyvät tämän laihduttamiseni kanssa. Jos muutama päivä sitten tuntui että voisin itkeä kun tuntuu niin pahalta, nyt melkein itkettää ajatus, että tämähän voi vielä onnistua. Se on ihan mahtava tunne!

2 kommenttia:

 1. Aijee miten kiva lukea näitä joka päivä!

  Saako esittää toiveita (esitän silti)? Kun teet punnituksen, niin olis kiva seurata myös kaventuneita senttejä?
  Ja kuvat ois eri kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun on joku joka lukee ja vielä kommentoikin, kiitos ystäväiseni ❤️ Lukijatoiveet otetaan huomioon. Voin mittailla senttejä mutta lähtömittoja ei ole, ainoa mittari senttien lähtemiselle on tiukat farkut. Ne sitten kertoo onko lantion/vyötärön seudulla tapahtunut jotain muutosta. Kuvia kyllä tulee jossain vaiheessa kun muistan ottaa riittävästi kuvia ja saan niitä liitettyä.
  Kommentit on kivoja, lisääkin saa tulla :)

  VastaaPoista