perjantai 17. lokakuuta 2014

Valoa näkyvissä?

Eilisen päivitys tänään koska tallentamisessa oli illalla ongelmia.

Päivä 4.

Eilisen tuskailun ja kärvistelyn jälkeen tämä päivä on sujunut monin verroin paremmin! Tajusin juuri etten ole tänään käynyt availemassa kaapin ovia tai edes ajatellut sitä! Tuntuu uskomattomalta, toivottavasti sama jatkuu myös huomenna. Energiatasot ovat tänään olleet paremmat kuin eilen, aamulla ei ollut samanlainen vetämätön olo muin parina edellisenä aamuna. Siitä huolimatta tänäänkään ei ole tehty isompaa lenkkiä. Perilaiska ja saamaton ihminen... Kaupassa kävin aamulla, automarketin houkutukset eivät saaneet minusta yliotetta vaan selvisin sortumatta herkkuihin! Ostin sitten pitkähihaisen treenipaidan sekä askartelutarvikkeita, hyödyllisempiä kuin yksikään pulla tai pipari. Nutrilett-hyllyltä tarttui mukaani uusia ennenmaistamattomia tuotteita, patukoita sekä juomia, sekä lisäksi kolmen päivän ateriapaketti joka sisältää kolmen päivän kaikki ruoat. Aion uskaltautua kolmen päivän tehokuurille (sisältää vain reilut 800 kcal/päivä) nyt viikonloppuna jolloin normaalisti herkuttelisin arkea enemmän. Jos itseäni kidutan, teen sen kunnolla.

Klo 8.30 aamupala
Porkkanasämpylä, levite + kurkkua
Musta tee 2,5 dl
Yhteensä 192 kcal

Klo 11.45 lounas
Nutrilett Cappuccino -patukka
Yhteensä 211 kcal

Klo 14.55 välipala
Nutrilett Caramel -patukka
Yhteensä 216 kcal

Klo 17.10 päivällinen
Nutrilett Rich chocolate flavoured drink
Yhteensä 220 kcal

Klo 19.30 iltapala 1
Apetit Maalaiskasvikset
Yhteensä 90 kcal

Klo 22.00 iltapala 2
Ruissämpylä, levite, leikkele + kurkkua
Yhteensä 390 kcal

Syöty yhteensä 1219 kcal

Vettä juotu päivän aikana 1900 ml

Tänään testissä yksi uusi Nutrilett-tuote.
Nutrilett Cappuccino -patukka maistui hyvältä, rakenteeltaan hieman nougat-tyyppinen ja pehmeä. Odotin vahvempaa kahvin makua  sillä nyt se oli aika mieto.

Illalla alkoi vatsassa kurnia ja päätin valmistaa pienen vähäkalorisen iltapalan. Kävin kaupan pakastealtaalta ostamassa kasviksia ja paistoin nyt pussillisen (300 g pussi jossa olikin vain 256 g!) maalaiskasviksia. Pussi sisälsi oranssia ja keltaista porkkanaa, palsternakkaa sekä vihreitä papuja. Paistoin jäiset kasvikset teflonpannulla joten rasvaa ei tarvinnut käyttää. Valmiit kasvikset maustoin rakuunalla. Annos oli herkullinen ja täyttävä. Yllätyin kun isompi poikanen halusi myös maistaa kasviksia, hän tykästyi papuihin. Hyvä että lapsen saa maistamaan jotain vihreää edes näin!

Huomenna aion aloittaa all-in-one-dieetin viikonlopun ajaksi. Viikonloput ovat yleensä pahinta herkuttelua viikon aikana. Kotiin tulee helpolla ostettua tv-evästä ja kun kyläilemme omien vanhempiemme luona, tarjolla on herkkuja. Omassa lapsuudenkodissa tapanani on ollut käydä tutkimassa kaappeja, koska äidilläni yleensä on aina keksejä tai suklaata kaapissaan. Nyt onkin isot haasteet edessä. Aion silti olla sinnikäs ja pitäytyä dieetissäni kun siihen nyt olen ryhtynyt. Kunhan tästä viikonlopusta selviän niin tämän laihduttamisen ei enää pitäisi olla hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti